· · Komentari: 0
MODA I LEPOTA

NJen modni stil odiše GRACIOZNOŠĆU! Evo koji odevni komad je zaštitni znak glumice Marije Bergam

Upoznali smo je kroz ulogu Maje Davidović iz Senki na Balkanu, kada je do izražaja došla njena prirodna lepota

1604873467_marija-bergam.png
Foto: InstagramScreenShot/marijabergamofficial

Mlada glumica Marija Bergam osvojila je simpatije publike ulogom Maje Davidović u seriji Senke na Balkanu. NJena lepota i gracioznost došli su do izražaja, kako u elegantnim odevnim kombinacijama, tako i ispod romantičnih frizura koje je ponela u seriji.

Pročitajte još: Aci Lukasu ugroženo zdravlje? Ima napade i temperaturu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@belgradefashionweek @vesnakracanovic @gloriamagazinsrbija @andrejd3x

Objava koju deli Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) dana

NJen stil odevanja nailazi na odobravanje mnogobrojnih modnih kritičara, a nama je za oko zapala idealna dužina suknje koju ova glumica preferira.

Pročitajte još: Zima je idealna da ponesete modni stil VIKTORIJE BEKAM! Ovaj džemper možete pozajmiti i od MUŽA... (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bazar_politika ✨✨✨ @ivana____gajic @jelenagram @gospodjica_salon_lepote #milosluzanin

Objava koju deli Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) dana

Naime, Marija Bergam se neretko odlučuje za midi suknje i haljine, koje dodatno izdužuju njenu savršenu figuru i u prvi plan ističu njeno graciozno držanje. Naša srca osvojila je jarko ljubičastom haljinom koje je ponela uz visoke potpetice klasične salonke u boji kože, koje joj savršeno pristaju.

Pročitajte još: Voliš blejzere? OVAJ PRINT je vaš saveznik na kvadrat

U rodnoj Boki ponela je jarko žutu haljinu, koju je uparila sa crnim sandalicama srednje štikle. Ova boja u prvi plan istakla je njenu prirodnu lepotu i savršeni ten.

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #bratmojlepi @bergam.andrej @alxphoto #weddingday

Objava koju deli Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.