Igrao joj je sina u seriji "Bolji život": Ceca Bojković otkrila kakav je zaista bio Boris Komnenić

Jelena Blažić

08. 03. 2021. 000000 16:45

Foto: YouTube printscreen /RTS

Boris Komnenić, preminuo je posle duge i teške bolesti. Ostaće upamćen po mnogim ulogama, a ona koja je obeležila njegovu karijeru je upravo uloga "Guze", koju je tumačio u seriji "Bolji život".

Pročitajte još: Proslavila je uloga Virdžine: Danas ima sina sa POZNATIM PEVAČEM i izgleda PRELEPO (FOTO)

Svetlana Ceca Bojković tada je tumačila njegovu majku Emiliju, a gostujući u jednoj emisji, otkrila je kakav je Boris bio kao glumac i čovek:

- Boris nije voleo medije i nije davao intervjue. Želeo je da sačuva svoju privatnost i mi kolege smo ga zbog toga veoma cenili. Bio je odličan glumac, divan partner i pouzdan prijatelj. Krasile su ga duhovitost, šarm, britka inteligencija i prefinjeni cinizam. Stalno smo ga citirali – kazala je Ceca u emisiji „Kec na jedanaest“ i dodala da je dugo krio od svih da je bolestan:

- Boris nije voleo medije i nije davao intervjue. Želeo je da sačuva svoju privatnost i mi kolege smo ga zbog toga veoma cenili. Bio je odličan glumac, divan partner i pouzdan prijatelj. Krasile su ga duhovitost, šarm, britka inteligencija i prefinjeni cinizam. Stalno smo ga citirali – kazala je Ceca u emisiji „Kec na jedanaest“.  

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU