· · Komentari: 0

"Nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali": Životna priča Borisa Komnenića mami suze

O privatnom životu glumca Borsa Komnenića ne znamo mnogo. Nikada se nije eksponirao u medijima van svojih uloga koje je igrao maestralno.

1615107942_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/ You Tube/ Herceg televizija

Ostao je jedan intervju u kome je otvoreno govorio o porodici, razvodu i ratu koji ih je razdvojio.

Pročitajte još: "Nismo se ispričali! Nismo sve naučili od tebe": Glumica Dragana Mićalović oprostila se od Borisa Komnenića

- Posao nije uticao na razvod, moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali - ispričao je jednom prilikom Boris Komnenić za "Story".

Ima ćerku Niku, koja mu je podarila i unuče. Ipak, kaže, da nije uspeo da učestvuje u njenom odrastanju jer je ona tokom rata živela sa majkom u Hrvatskoj.

Pročitajte još: Preminuo glumac Boris Komenić: NJegove uloge se pamte

- Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim - ispričao je on i objasnio koliko mu je razdvojenost teško pala.

Prvi put su se sreli posle pet godina.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.