Rijana diktira DVA prolećna trenda koji će savršeno pristajati SVIM devojkama

23. 03. 2021. 000000 10:15

Foto: Instagram/ screenshot badgal__rihanna

Proleće je počelo, a ove godine će ga obojiti pastelne boje. Od Rijane nismo očekivali da će obući pastelne boje, ali i to se dogodilo!

Pročitajte još: Kraljica Leticija ponovo oduševila sve: Pepito kaput i crne široke pantalone simbolišu stil i eleganciju (FOTO)

Ovu pevačicu smo u poslednje vreme viđali u donjem vešu ili u seksi pozama u bazenu. Međutim, poslednjeg dana zime Rijana je ušla u restoran u Santa Moniki obučena u prelepu pastelnu kombinaciju.

Rijana je nosila tirkizne pantalone i top iste boje. Top ima trake oko stomaka, što su modni kreatori najavili kao hit 2021. još prošle jeseni.

Tirkizne pantalone i karirani kaput.

Preko topa i pantalona nosila je prelep karirani kaput u kombinaciji roze i tirkiz. Sve je upotpunila belim špicastim salonkama. Definitivno, ovakve cipele nikada neće izaći iz mode.

Karirane stvari su obeležile čitavu jesen i zimu i mnogi su predviđali da im je "odzvonilo", ali novi Rijanin stajling je najbolji dokaz da to nije tačno. Karirane stvaro se fantastično slažu sa jednobojnim haljinama i pantalonama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU