· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Karirani kardigani, karirane košulje, karirane bluze...Koji je VAŠ KARO SEZONE?

Kolekcije iz jesenje i zimske sezone obiluju karo dezenima, od onih krupnih do krajnje sitnih kockica u braon nijansama

1604617672_zoom.png
Foto: InstagramScreenShot/pleasefashionofficial

Braon boja ove godine ponovo je zagospodarila modnim pistama, kolekcijama popularnih brendova, komadima sa potpisom velikih dizajnera. Ove godine ova boja dolazi i u retro kariranima dezenima, različitih veličina karo šara i odlično se kombinuju uz sve odevne komade, od jakni i kaputa do pantalona i suknji.

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

Za originalni doživljaj retro karo dezena idealan izbor su oversize jakne, komadi koji se graniče i sa kaputima i sa jaknama. Idealno se uklapaju uz svakodnevne varijante i odevne kombinacije.

Pročitajte još: Kako da čupanje OBRVA bude MANJE BOLNO: Pratite ova TRI KORAKA

Dizajneri su se za ovu sezonu poigrali i sa materijalima i sa krojevima kada je reč o braon karo dezenima. Tako su ove sezone potpuni hit postale i karo suknje sa resama, koje su idealna kombinacijama za elegantije dnevne varijante.

Pročitajte još: Zima je idealna da ponesete modni stil VIKTORIJE BEKAM! Ovaj džemper možete pozajmiti i od MUŽA... (FOTO)

Sitni karo dezeni idealno su uklopljeni uz retro krojeve elegantnijih komada. Posebno dobro izgledaju uz kratke suknje ili haljine.

Pročitajte još: Voliš blejzere? OVAJ PRINT je vaš saveznik na kvadrat

I neki od najslavnijih dizajnera sveta nisu odoleli karo dezenima u braon boji ove sezone. Tako je i Viktorija Bekam ispred svoje zimske kolkcije posebno naglasila bluzu sa visokim vratom, nalik na rolku uz kombinaciju braon i plavih karo dezena.

Pročitajte još: Kako nositi KRZNO tokom ZIME? Primenite ove savete! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.