Zajedno su bile SENZACIJA: Jedna je tragično nastradala, a druga je danas najveća balkanska zvezda! Da li ih PREPOZNAJETE? (FOTO)

Kristina Malešević

25. 03. 2021. 000000 19:00

Foto: Ataimages

Malo poznati detalji iz života poznatih ličnosti uvek su predmet interesovanja, posebno mlađih generacija. Donosimo vam fotografiju, koju do sada verovatno nikada ranije niste videli, a možda i ne uspevate da prepoznate o kojim devojkama je reč.

Pročitajte još:  "Kuma" je trebalo da GLUMI SRBIN! Nesuđeni Korleone je OVA glumačka legenda, ali ga sprečio ZATVOR! (VIDEO)

Naime, malo je poznato da je popularna pevačica, zvezda dvehiljaditih godina Ksenija Pajčin, koja je tragično nastradala pre 11 godina, svoju karijeru na domaćoj sceni započela kao igračica koja je bila u pratnji folk dive, Dragane Mirković.

Pročitajte još: Budite u TRENDU! Ovo su najpopularnije prolećne jakne koje morate imati u ormaru (FOTO)

Osim toga, ona je učestovala i u čuvenom spotu "Opojni su zumbuli", koji je proslavio najveću zvezdu Balkana, Draganu Mirković. Kako kruže priče među estradnim umetnicima, Pajčinova je jako cenila Draganu Mirković, a Mirkovićeva je bila njen veliki oslonac i podrška u izgradnji sopstvene karijere koja je imala vrtoglavi uspon.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU