Princ Hari poslao ocu pismo: Da li su se pomirili?

20. 04. 2021. 000000 14:30

Foto: EPA

Princ Hari je pre dolaska u Veliku Britaniju na sahranu svog dede, princa Filipa, poslao pismo ocu, princu Čarlsu, u kojem je pokušao da popravi odnos posle skandaloznog intervjua kod Opre.

Pročitajte još: Da li je ovo najtužnija slika sa sahrane princa Filipa? (FOTO)

Naime, uoči prvog susreta sa porodicom, Harij je u pismu otvorio dušu i ispovedio se ocu, ali je Čarls je i pored toga ostao duboko povređen potezom svog sina koji je davao ponižavajući intervju dok je njegov deda bio u bolnici. 

- Napisao je intimno pismo ocu pokušavajući da popravi odnos između njih, ali tenzija je i dalje prisutna i stvari se nisu još raščistile - ispričao je izvor blizak Hariju, otkrivši da je princ u pismu još jednom ponovio razlog svog preseljenja u Ameriku, ali da je obećao da će poštovati kraljevsku porodicu.

Pročitajte još: Princ Čarls ima samo JEDNU želju pre nego što se Hari vrati u Ameriku

Hari ne očekuje da će sve odmah vratiti na staro

- Porodica se pre sahrane prećutno dogovorila da za sada zadrže sve za sebe i da se fokusiraju na kraljicu kojoj je sada pomoć i podrška najpotrebnija - objašnjava izbor, piše "Daily Mail".

Međutim, braća Vilijam i Hari su viđeni kako razgovaraju nakon sahrane, ali njihov odnos se još uvek nije vratio na staro. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU