Oglas
· · Komentari: 0
GLUMCI

Kako danas izgledaju glumci iz filma "Lajanje na zvezde"? Profesorka francuskog i dalje izgleda savršeno (FOTO)

Knjiga Milovana Vitezovića ekranizovna je sredinom 1998. godine i od tada je ovaj film postao kultan u srpskoj kinematografiji.

1618903966_lajanje-na-yve.png
Foto: Printscreen / You Tube / Koncipirano
Oglas

Zapažene uloge u ovom filmskom ostvarenju imali su: Dragan Mićanović, Nataša Tapušković, Nikola Đuričko, Isidora Minić i mnogi drugi.

Međuti, od snimanja filma prošlo je 23 godine, a pojedini glumci se uopšte nisu promenili. Mnoge glumce i dalje gledamo na malim ekranima i predstavama, a neki su skoro pa izašli iz sveta glume. Za Albenu Stavrevu se to može reći. 

Alena je poznata po ulozi profesorke francuskom u istoimenom filmu. Ona je tada imala 29 godina, a na mladu profesorku pripadnici jačeg pola nisu bili imuni

Foto: Printscreen / YouTube / Top Raccoon

Pročitajte još: Danicu Maksimović svi znate, a evo kako izgleda njen sin (FOTO)

Međutim, ona se do danas nije mnogo podelila i dalje je krasi lepota.

Nije aktivna u svetu kinematografije kao ranije, a jednu od poslednjih uloga odigrala je pre nekoliko godina u filmu "Automat" sa ni manje ni više nego Antonijom Banderasom.

Pročitajte još: "U ljubavi su svi grešni": Miloš Biković otkrio da li bi oprostio prevaru?

Stavreva je imala i manju ulogu u filmu "Podzemlje", dok privatni život uspešno krije od očiju javnosti. Glumica Stavreva za Srbe ima samo reči hvale, govoreći da su "divni, srdačni ljudi, sa sjajnim smislom za humor".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas