JEFTINI i EFIKASNI trikovi za bujne i čvrste GRUDI

01. 05. 2021. 000000 21:00

Foto: Depozit

Bore i starenje ne pogađaju samo kožu lica i vrata, već na njih nisu imune ni grudi. Zbog toga je jako važno da na vreme obratite pažnju i ovaj seksi do tela dobro negujte.

Koža u predelu vrata i dekoltea je jako osetljiva, ali postoji nekoliko trikova uz pomoć kojih možete da zadržite njihovu jedrinu i prkosite starenju.

Pročitajte još: Možda ceo život nosite pogrešnu veličinu grudnjaka: Ova devojka pokazuje kako da ne grešimo (VIDEO)

Odgovarajući grudnjaci su najbolja podrška i jako su važni u borbi protiv starenja.

Ukoliko grudi nemaju dobru podršku onda se koža opušta, puca, stvaraju se strije i bore, kao i višak kože. Zbog toga je jako važno da imate kvalitetan i udoban grudnjak koji ćete nositi tokom dana, a ne zaboravite ni pravilnu podršku tokom spavanja.

Pored grudnjaka jako je važno da obratite pažnju i na kozmetičke proizvode koje koristite, kao i namirnice koje konzumirate.

Pročitajte još: Kvasac briše bore bolje od botoksa! Napravite ove maske za lice i prirodnim putem zategnite kožu

Potrudite se da kreme koje koristite za negu grudi sadrže retinol A koji stimuliše proizvodnju kolagena i ima antiejdž efekat. U kombinacji sa aloja verom, koja pomaže koži da bude zategnuta, vaše grudi će biti čvršće i koža zategnutija. Takođe, kofein, ceramidi i masne kiseline čine dekolte i grudi nežnim i hidriranim.

Ishrana je važna
Ishranu obogatite vitaminom E koga najviše ima u avokadu, suncokretu, bademima i lešnicima, maslinovom ulju, kikirikiju, brokoliju, bundevi i u zelenoj salati.

Što se tiče fizičke aktivnosti, jedna od efikasnih vežbi za uvećanje obima grudi su sklekovi koje treba da radite u tri serije po 15-20 ponavljanja. 

Za početak, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vežbu na kolenima, u umerenom tempu. 

Pročitajte još: REŠITE se CELULITA zauvek uz jednostavan trik - SUVO ČETKANJE! (VIDEO)

Druga efikasna vežba za uvećanje grudi u kućnim uslovima je vežba sklekova uz zid. Izvodi se lako i jednostavno. Stavite ruke na zid i radite sklekove. Radi se tri serije po deset ponavljanja. Vežbe se rade sporo, čak i veoma sporo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU