· · Komentari: 0
šminkanje

Ako imate ZELENE OČI ovo je vaša boja: Istaći će ih u prvi plan

Zašto bronza tako dobro pristaje zelenim očima?

1619000532_Depositphotos_97682408_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Sve bakarne nijanse kose imaju tu sposobnost da zelene oči još više istaknu u prvi plan.

Nama je to dovoljno saznanje da ne dovodimo u sumnju savete vodećih svetskih šminkera koji ovog proleća preporučuju upravo paletu bronzanih senki za oči, i to na sledeći način:

Pročitajte još: SJAJNA ŠMINKA se vratila: Mat ide u istoriju

  • Neutralna odnosno bezbojna podloga je apsolutni must-have. Nanesite je na svoje kapke kao osnovu i utrljajte u svim pravcima koristeći odgovarajuću četkicu.
  • Drugi korak u postizanju bronzanog izgleda jeste izvlačenje precizne crte na gornjem kapku ajlajnerom ili olovkom tamnije boje kako biste uokvirili svoje oči a istovremeno postigli i “mačkasti” pogled.
  • Iskoristite najmekšu četkicu koju imate kako biste postigli efekat stapanja najnežije smeđe senke sa prethodno nanetom olovkom, utrljajte boju kako na sam koren očiju tako i sa strane.
  • U svojoj paleti senki sada pronađite odgovarajuću bronzanu boju, efektniju od prethodne nežne varijante i nanesite je na svoje kapke. Dozvoljeno je poigravanje pa tako slobodno dodajte malo zlatne nijanse u unutrašnje uglove očiju kako bi izgledale budnije i radoznalo.

Pročitajte još: Srpsko jermenski brakovi su najuspešniji iz dva dobra razloga

  • Na kraju ne zaboravite da uvijete svoje trepavice i na njih stavite malo neizostavne maskare.

Svaki put kada se opredelite za ovakav izgled, vodite računa da ostatak vaše šminke deluje suptilno i klasično. Koliko god interesantna bila, bronzana boja na zelenim očima ponekad ima tendenciju da deluje prenapadno, pa je stoga bolje opredeliti se za što neutralniju boju ruža za usne kao i što manje rumenila na obrazima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.