Ovo još niste čuli! LJudi ne mogu da se načude IMENU koje je otac izabrao za sina (VIDEO)

30. 04. 2021. 000000 18:40

Foto: Printskrin / You Tube / KOMPASTV

Čak i pre nego što se oženio, Samet Wahyudi je znao da ako ikad dobije sina, želi da ga nazove po odeljenju u kom je radio kao državni službenik. To je vrlo jasno istaknuo verenici pre venčanja, a ona je prihvatila njegov uslov, prenosi Oddity Central.

Par je prvo dobio devojčicu, pa se Samet složio da joj daju konvencionalno ime, ali kad su prošle u decembru dobili sina, odmah je znao kako želi da ga nazove - Kancelarija za statističke informacije.

Pročitajte još: Ova žena je sve dala Beogradu, a imena joj se niko ne seća: Da li znate o kome je reč?

Indonežanskki mediji izvestili su o neobičnom imenu deteta ranije ovog meseca, nakon provere baze podataka. 

Samet Wahyudi rekao je novinarima da se zaposlio kao državni službenik u gradu Brebesu 2003. godine, a od tada radi u Kancelariji za statističku informacijsku komunikaciju. To mesto mu je postalo poput drugog doma, pa je želeo da to nekako poveže i sa svojim sinom.

Rođen 23. decembra 2020. godine, Kancelarija za statističku informacijsku komunikaciju verovatno će se teško predstavljati s punim imenom, zbog čega su mu roditelji već odabrali nadimak - Dinko.

Pročitajte još: "LUDI CRVI" napali Ameriku! A ovo brine naučnike!

Kad su ga pitali šta će njegov sin misliti o svom imenu kad odraste, rekao je kako je siguran da će se dečak naviknuti.

Pročitajte još: Sutra je VELIKA SUBOTA: Ovo su narodni običaji i verovanja

Sametova supruga Linda odmah je prihvatila ime, ali njeni roditelji imali su zamerke, a kad su čuli za njihov predbračni dogovor, i oni su to prihvatili. Reakcije na društvenim mrežama su podeljene, a mnogi su, po običaju, odmah krenuli sa šalama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU