Žiri Zvezda Granda ostao u šoku: Jelena Karleuša dobila nepristojnu ponudu

Jelena Blažić

10. 05. 2021. 000000 14:32

Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Ove nedelje u emisiji Zvezde Granda Specijal, Jelena Karleuša kao i uvek bila je glavna tema, ali verujemo da diva nije očekivala da će usred emisije dobiti nepristojnu ponudu od majke jednog od takmičara.

Pročitajte još: Uraganke se IZBLAMIRALE u kvizu znanja: O njihovom odgovoru bruji Srbija! (VIDEO)

Strahinja Živanović, koji je uspeo da se plasira u šesti krug takmičenja, zadobio je veliku pažnju Jelene Karleuše, koja je oduševljena njegovim glasom, ali i stasom, a mladi takmičar je otkrio da je njegov tata, veliki fan, popularne dive, što je pokazao tokom njenog boravka na Kopaniku, kada joj je omogućio da na žičaru ode preko reda, kao da će joj biti i lični telohranitelj.

Ipak, ovo se nije svidelo mami od takmičara, pa je poručila da će ona u šestom krugu doći da podrži sina, jer ima odličan predlog za pop divu.

- Svima je poznata tematike mog tate i Jelene Karleuše. Svi pitaju mamu kako je to dopustila - rekao je Strahinja u emisiji "Zvezde Granda specijal" pa dodao - Mama je najavila dolazak u podršku sledeći put. Napraviće trampu sa Jelenom. Duško ide kod nas, tata ide kod Jelene, ali razliku u kilogramima između Duška i tate, Jelena mora da doplati - rekao je Strahinja i izazvao smeh, a onda dodao:

- Realno, ja ne pevam. Negde mora da se profitira, pa onda da utopimo tatu. I mama da pobedi.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU