Oglas
· · Komentari: 0
OKRŠAJ

"Ćuti nebitna si, kokoško": Žestok okršaj u emisiji... Jelena Karleuša gađala Viki Miljković flašom (VIDEO)

Koleginice u ozbiljnom okršaju

1614840235_zvezde-granda.jpg
Foto: Instagram printscreen / SRB VIP
Oglas

U emisji Zvezde Granda došlo je do ozbiljnog okršaja između Jelene Karleuše i Viki Miljković. U jednom momentu diva se toliko iznervirala da je svoju koleginicu gađala flašom.

Pročitajte još: Arkanova ćerka bila je ludo zaljubljena u Kristijana: Upoznali su se u Grčkoj, a bila je planirana i njihova svadba (FOTO)

Sukob se dogodio, nakon nastupa jednog od takmičara. Viki je u tom trenutku bila opširna tokom komentarisanja, što je veoma iznerviralo Karleušu koja je na sve nažine pokušavala da je prekine, komenatrišući njenu karijer.

Miljkovićeva nije pala na provokacije, pa je kratko prokomentarisala da o njoj govore, njene pesme, što je izrevoltiralo Jelenu, koja nije mogla da joj prećuti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Ćuti nebitna si! Kokoško, ćuti - vikala je Karleuša, dok je Viki nastavila sa svojim izlaganjem. To je dodatno iznerviralo Jelenu, koja više nije imala živaca pa je počela da psuje, pa je viki prvo gađala flašom, a potom je polila vodom.

- Aman, j*bem mu mater, začepi - bila je kratka Jelena.

Dalji okršaj sprečio je Saša Popović, tako da nije došlo do većeg incidenta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas