ŠOK! Pogledajte kako izgleda dvojnica KEJT MIDLTON, koja zarađuje MILIONE zbog svoje sličnosti sa vojvotkinjom (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

16. 05. 2021. 000000 19:00

Gabriela Munro Daglas živi u južnom Londonu sa svojim partnerom Majklom i sedmomesečnim bebama Mej i Džoj, u stanu koji je uspela da kupi od novca koji je zaradila od pretvaranja da je Kejt Midlton.

Kako je i sama priznala u jednom intervjuu, dnevno bi zaradila oko 1.000 funti prisustvujući korporativnim događanjima i privatnim zabavama kao dvojnica vojvotkinje od Kembridža.

Pročitajte još: Vojvotkinje Kejt i Megan objavile knjige: Za jednom je pomama, a druga je na 24. mestu

"Oduvek sam uvijala kosu i nosila sličnu šminku, a kad bih izlazila, ljudi bi me dvaput pogledali. Često me zaustavljaju. To se događa svaki dan", izjavila je za "Ivning Standard 2013".

Uz podršku svoje majke, prijavila se u agenciju za dvojnike, nakon čega su je poslali na putovanje Australijom, sa dvojnikom princa Vilijama.

"Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo dok sam se  predstavljala kao supruga princa Vilijama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Neverovatno sam zahvalna i Kejt i mojoj majci koja me je podržala", rekla je Gabriela, koja je danas i vlasnica kafe-bara u zapadnom delu Londona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU