· · Komentari: 0
KLASIKA

Džemper koji je nosila Kejt Midlton razgrabljen na internetu (FOTO)

Nežno plavi džemper je Kejt nosila prošlog novembra i od tada ga žene žele.

1620200133_Kejt.png
Foto: EPA

Kejt Midlton je postala prava trendseterka i počinje da utiče na stil oblačenja žena širom sveta. Prošle godine je nosila kardigan, tokom onlajn humanitarnog razgovora, a sada takav džemper može da se kupi!

Pročitajte još: Najnoviji video Kejt i Vilijam rasplakao Britaniju (VIDEO)

Džemper je bio svetlo-plave boje, koja je omiljena boja vojvotkinje od Kembridža. Uostalom, to je kraljevska boja koja njoj lepo stoji. Dakle, svetlo plavi džemper koji je nosila u novembru sada može da se nabavi za 110 evra (75 funti). Džemper je idealan za proleće, zbog nežno plave boje. Pošto je od mešavine pamuka i merino vune praktičan je za hladne večeri da pokrije gole ruke, a nije ni nije previše debeo.

Džemper je najprodavaniji u SAD i Britaniji.

Prodaja džempera ide odlično i prodaje se onlajn, a najtraženiji je u Velikoj Britaniji i SAD, gde sada žive Megan i Hari. Džemper može da se dobije u još tri boje: teget, azaleja i zelenoj. Kompanija koja ga proizvodi pravi isključivo klasične delove garderobe.

Pročitajte još: VERENICA Bruklina Bekama ima misterioznu bolest - VIKTORIJA šalje buket podrške! (VIDEO)

Kejt ima klasičan stil oblačenja, a tako je bilo i dok je bila mlada studentkinja.

Prošle nedelje su Kejt i Vilijam proslavili 10 godina braka, a haljina koju je nosila tom prilikom isto je pobrala pozitivne kritike i svi su tražili da je kupe. Zanimljivo je da je tu haljinu nosi godinama, a primećena je prvi put 2019. godine kada je Vilijamom posetila Pakistan.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Pošto je to stari model haljina sada košta 1.200 funti, od svile je i može se dobiti samo ako se poruči.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.