Totalni PROMAŠAJ! Da li je to Viki Miljković na snimanje Zvezda Granda došla u PIDžAMI?! (FOTO)

Kristina Malešević

11. 05. 2021. 000000 21:30

Foto: Ataimages

Poznata srpska folk pevačica Viki Miljković može se pohvaliti zavidnom muzičkom karijerom, ali i dobrim izgledam u odnosu na svoje godine. Ipak, njen modni stil često je na meti kritika, posebno kada je reč o njenoj koleginici Jeleni Karleuši tokom zajedničkog rada u žiriju jednog muzičkog takmičenja.

Pročitajte još: Najbolji mađioničar svih vremena: Kako su izgledali TRIKOVI Maks Malina koji nikada nisu "provaljeni" (VIDEO)


Foto: Ataimages

Danas je Viki Miljkovič i potvrdila naše reči kada se na snimanju emisije  Zvezde Granda pojavila u potpuno neobičnoj odevnoj kombinaciji. Naime, Viki je ponela komplet širokih pantalona i klasične, široke bluze od satena i svile uz šal, koji je takođe deo iste kolekcije.


Foto: Ataimages

Možda i ovo ne zvuči toliko loše da dezen ovog kompleta nisu pruge, i to pruge kakve se viđaju na starinskim pidžamama ili još starijim, platnenim roletnama koje su naše bake koristile kako bi se odbranile od sunca.

Pročitajte još: Naučnici nemaju odgovor zašto se kamene LOPTE pojavljuju širom sveta, a najbliža je 200 kilometara od Beograda

Moramo priznati da ovaj dezen nikako ne pristaje Viki i da jedva čekamo da je vidimo u nekim uskom odevim kombinacijama koje ističu njenu figuru.


Foto: Ataimages

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Kako je Jelena Karleuša reagovala na ovaj modni promašaj svoje koleginice ostaje da vidimo kada se emisije budu emitovale.