Ana Bekuta razočarana glasanjem: "Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na EVROVIZIJI! Albina sine, glavu gore!" (FOTO)

Jelena Blažić

19. 05. 2021. 000000 14:40

Foto: YouTube printscreen /Erovision TV

Sinoć je u glavnom gradu Holandije, održano prvo polufinalno veče u kome je nastupilo 16 zemalja, od kojih se njih 10 plasiralo u finale prestižnog takmičenja.

Pročitajte još: Završeno PRVO polufinalno veče EVROVIZIJE: Hrvatska ispala, Malta favorit (FOTO/VIDEO)

Iako su mnogi verovali da će se Hrvatska naći među 20 najbolji, to se ipak sinoć nije dogodilo. Mnogi su bili razočarani, a svoje nezadovoljstvo, putem društvene mreže Instagram izrazila je i naša pevačica Ana Bekuta:

- Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamere moji Slovenci i Makedonci - bukvalno ne mogu da verujem kako ova devojčica nije prošla u finale! Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na "Evroviziji", sve je bilo fantastično - od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga! Albina sine, glavu gore! Ti si ceo paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvezda! Čekam sutrašnji nastup naših devojaka iz Hurricanea, nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja. 

Predstavnice Srbije, mlade i atraktivne "Hurricane"; nastupiće u drugoj polufinalnoj večeri sa pesmom "Loco, loco",  koja se održava u četvrtak, 20. maja od 21h. Našim devojkama želimo puno sreće i plasman u finale.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU