Dečak doživeo traumu kada je saznao da će SANDUK njegovog dede biti OTVOREN, a onda je usledio šokantan potez oca...

Jelena Blažić

28. 05. 2021. 000000 20:00

Foto: Depositphoto

Osmogodišnji dečak bio je veoma blizak sa ocem svoje majke i veoma je teško podneo njegovu smrt. Iako je u prvom trenutku želeo da ide na sahranu, na putu do groblja roditelji su mu objasnili šta znači otvoren sanduk, što je dečaka prestravilo.

Pročitajte još: Izuzetan podvig o kom se priča: Kada su otvorili KUTIJU koja je stigla poštom izašao je čovek koji je počeo da peva!

U kolima je počeo da viče i histeriše od straha, govoreći da ne želi da ide, a besni otac okrenuo je auto kako bi ga vratio kući.

Problem podelio javno, a onda je naišao na osudu

- Drao sam se na njega čitavim putem u povratku jer se predomislio, dok je on samo plakao - požalio se otac na jednoj platformi i dodao da je sina ostavio kod komšije, ali ga je najviše razbesnelo, što su on i žena zakasnili na sahranu. 

Bio sam ljut, a moja žena uznemirena jer se ipak radi o sahrani njenog oca 

Kada su se vratili kući, otac je kaznio sina i na tri nedelje mu zabranio korišćenje mobilnog telefona i tableta. Krivi ga jer je njegova žena propustila većinu očeve sahrane, ali većina korisnika ove platforme se slaže da je dečaku trebao ranije da kaže, da će sanduk biti otvoren i da je ceo incident njegova krivica.

 Pročitajte još: Žena ostala u ŠOKU kada je saznala zbog čega joj stižu OGROMNI RAČUNI ZA STRUJU! (FOTO)

- Kao roditelj, nisi ga pripremio i rekao mu šta može da očekuje dok niste bili na putu prema groblju. Ti si onaj koji bi trebao da bude kažnjen. Jadan dečak - napisao je jedan od korisnika Reddita.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU