Oglas
· · Komentari: 0
BIZARAN SLUČAJ

Žena ostala u ŠOKU kada je saznala zbog čega joj stižu OGROMNI RAČUNI ZA STRUJU! (FOTO)

Nataša Prins je otkrila alarmantnu stvar nakon što je električar počeo da vrši provere i isključio prekidač u stanu ranije ovog meseca.

1621939915_Depositphotos_228535752_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Mlada mama ostala je zaprepašćena nakon što je shvatila da je plaćala struju celoj svojoj stambenoj zgradi.

Nataša Prins je saznala ovu šokantnu vest nakon što je električar počeo da vrši provere i isključio prekidač. Detaljnijim pregledom primetio je da je brojilo električne energije ove 26-godišnjakinje povezano sa brojilom za ceo komunalni blok. To je uključivalo svetla u hodniku i portafone za celu zgradu. Odmah je alarmirana kompanije koja je vlasnik zgrade. Kažu da taj "rad" u kući Svinton nije izveo njihov dobavljač električne energije.

Pročitajte još: Snimak PLJAČKE koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim: OVAKO je razbojnik postupio sa uplašenom bakom (VIDEO)

Morala sam da pozajmljujem novac kako bih plaćala račune.

Nataša je rekla da je tokom ove zabune više puta menjala dobavljača električne energije i da je čak morala da pozajmljuje novac od porodice kako bi mogla da plaća račune.

-  Promenila sam dobavljača električne energije jer sam mislila da mi previše naplaćuju. Došao je električar i rekao da je isključio prekidač i nazvao me rekavši da treba da dobije pristup imanju da bi ga uključio.

Foto: Gugl Maps

- Ušao je i primetio ove žice povezane sa mojim napajanjem. Rekao je da plaćam komunalne površine, znači vrata, svetla i portafone.

Pročitajte još: Nada za UNAKAŽENA LICA vojnika - Maske Ane Kolman Lad! (FOTO/VIDEO)

- To su stvari koje rade 24 sata, pa su neprestano uključeni.

- Otišla sam na nedelju dana i ostavila uključen samo frižider, koji se isključio jer je sistem bio preopterećen.

Kompanija koja je vlasnik zgrade je potvrdila da je ceo blok bio prikačen na brojilo gospođe Prins.

- Jedva sam mogla da operem veš, koliko mi je trebalo električne energije za to.

- Bacila sam toliko hrane i sve vreme se borila sa poplavama u stanu. 

ForHousing, koja je vlasnik stambenog bloka, kaže da se vrše redovne provere brojila električne energije.

Pročitajte još: IGRA SUDBINE! Radnici picerije uspeli da spasu život svojoj mušteriji (FOTO/VIDEO)

U februaru ove godine kompanija kaže da je napajanje električnom energijom bilo priključeno kako treba. Nataša kaže da joj je od tada nadoknađeno 53,20 funti.

Martin Hag, direktor u ForHousingu, koji je vlasnik stambenog bloka, rekao je: „Tokom rutinskog sastanka u bloku Nev Street jedan od naših dobavljača otkrio je da su izvedeni radovi na brojilu električne energije gospođe Prins i da je ono povezano sa brojilo komunalnog bloka. Odmah smo pokrenuli ovo pitanje sa gospođom Prins. Trenutno radimo na tome sa gospođom Prins, kako bismo razumeli ko je ovo uradio na njenom brojilu električne energije. Naravno, nadoknadićemo gospođi Prins sve dodatne troškove s kojima se suočila. “

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas