NOVI UDARAC? Počelo potpisivanje peticije! Više od 20.000 Britanaca smatra da Hari i Megan treba da urade OVO!

01. 06. 2021. 000000 11:45

Foto: EPA

Više od 20.000 Britanaca smatra da princ Hari treba da vrati titulu i prestane da "nanosi štetu instituciji monarhije". Peticiju je pokrenuo kraljevski ekspert Ledi Kolin  Kembel, pisac knjige "Megan i Hari: Istinita priča".

Pročitajte još: Ana Ivanović u NAJPOPULARNIJOJ HALJINI za letnje večeri: Kombinacija bordo i crne izgleda sjajno (FOTO)

- Razgovarala sam sa ljudima i mnogi misle da je najispravnije da se Hari sa suprugom otkažu kraljevskih titula. To je najplemenitija i najdostojanstvenija odluka. Ako to urade niko više neće biti povređen i ponižen. Mislim da je to najhumaniji način da se razreši problem i ova situacija - kaže Ledi Kolin Kembel.

Hari i Megan nemaju brend bez titula

Ledi Kolin ima Jutjub kanal na kojem redovno objavljuje videe u kojima priča o situaciji u kraljevskoj porodici sa posebnim akcentom na Megan i Harija.

Prošle godine su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili da se povlače iz kraljevske porodice i napuštaju dužnosti, jer su odlučili da se presele u SAD.

Pročitajte još: Madonin sin (15) u dugačkoj svilenoj haljini, porede ga sa Naomi Kembel! (VIDEO)

ledi Kolin Kembel je onda napisala knjigu o Hariju (36) i Megan (39) i dala interju za "Daily Star" u kojem je rekla da par "više neće moći da prodaje svoj brend bez titule".

Pirs Morgan (56), čuveni britanski novinar, objavio je da Megan Markl nije pobedila i da treba da se spremi za šok koji će tek uslediti.

Pročitajte još: Aleksandra Prijović ponela najmodernije cipele sezone: Evo kako je pevačica uklopila trendove i pratila tenis (FOTO)

Megan i Hari očekuju da uskoro dobiju ćerku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU