· · Komentari: 0
PISCI

Vojvotkinje Kejt i Megan objavile knjige: Za jednom je pomama, a druga je na 24. mestu

Čuli ste da je Megan Markl objavila dečiju knjigu, ali ne i da je to uradila mesec dana posle Kejt.

1620628884_w_55927464.jpg
Foto: EPA

Vojvotkinja od Saseksa je nedavno objavila dečiju knjigu "Klupa" o odnosu oca i sina. Osnova knjige bila je poema koju je napisala princu Hariju za Dan očeva.

Kate’s Hold Still is number five in bestseller charts but Meghan’s The Bench is just 24, as Duchesses go head-to-head

Pročitajte još: Đole Đogani i Vesna PRVI PUT PRED KAMERAMA nakon priča o prevari: Objasnili šta je prava istina

Malo ko zna, međutim, da je i Kejt Midlton pre mesec dana objavila knjigu prvenac. Međutim, to je više monografija o životu sa koronom. Naslov knjige je "Hold Still", a prepuna je fotografija o životu tokom pandemije i prilično je popularna.

Kejtina knjiga je skuplja i bolja na top listi

Knjiga Kejt Midlton je trenutno četvrta na bestseler listi Amazona u odeljku Umetnost, arhitektura i fotografija. U isto vreme knjiga Megan Markl je u dečijem odeljenju na 24. mestu. Knjiga bi, ustvari, trebala da se pojavi na svim tržištima gde se prodaju "Pingvinove" knjige  8. juna, ali su je mnogi već nabavili putem Amazona. Knjiga Megan Markl košta 12,99 funti, ali mnoge izdavačke kuće su već spsutile cenu a 9,.99 funti.

Knjiga Kejt Midlton se prodaje za 17,55 funti. Knjigu je radila u sardnji sa Nacionalnom galerijom za portrete. Na naslovnoj je medicinska sestra.

Pročitajte još: Da li znate čime se bavi? Jelenu Đoković svi znate, a evo kako izgleda njena sestra! (FOTO)

Megan je snimila i audio knjigu u kojoj čita sadržaj. Na naslovnoj je akvarel Kristijana Robensona. To je jedan od poslova kojima se par bavi u SAD. Oni su potpisali i ugovor, vredan 75 miliona funti, sa Netfliksom o dokumentarnim serijama.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.