NATAŠA BEKVALAC sa sestrama uživa na piću bez trunke šminke: Da li bi OVAJ nezgodan komentar mogao da napravi svađu? (FOTO)

Jovana Pejinovic

09. 06. 2021. 000000 15:10

FOTO: Printskrin/ Instagram/ bekvalceva

Dragana Bekvalac, najstarija u ovom triju, okačila je zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu i poručila da sestre uživaju u svom ritualu.

Nataša i Kristina su se pojavile u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke, dok se Dragana opredelila za diskretnu šminku. 

Sestre Bekvalac na piću

One su zajedno izašle na piće u kafić i tom prilikom napravile selfi.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović pored ARKANA: "Nema ona ništa Cecino, ista je otac" - Zbog OVE slike bukti rat na Instagramu! (FOTO)

Ne zna se koja bolje izgleda, a komentari to potvrđuju: Moć trojke; najubavije sestre; koliko lepote na jednom mestu...

U komentarima se dogodio i mali nesporazum, naime, jedan od pratilaca je pomislio da je na slici Nataša sa sestrom i majkom, pa su tako napisali: Lepotice, najveća radost majke sa svojom decom.

Da li je to pomislila za Draganu, Natašu ili Kristinu ne znamo, ali smo sigurni da su se nasmejale na ovakav komentar. Retko ko voli da ga zamene sa majkom, ali pošto devojke nisu reagovale na komentar, pretpostavljamo da ih nije preterano dotaklo to što su jednu od njih uporedili sa majkom.

Poznate novosadske plavuše izgledaju odlično, kao i uvek, a posebno su nas oduševile fotografijom koja veliča sestrinsku ljubav.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBU