· · Komentari: 0
ISKRENO

Nataša Bekvalac OTVORILA DUŠU: Želela sam svima da se priklonim (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da sa svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram, podeli trenutke iz svoje muzičke karijere.

natasa-bekvalac.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Lepa pevačica, poznata je kao veoma iskrena osoba, koja se nikada nije ustručavala da otvoreno priča o svojim problemima i uspesima.

Pročitajte još: Zapevala Ceca, a za njom i VELJKO: Anastasiji priredili IZNENAĐENJE, nije mogla da veruje (VIDEO)

Ovoga puta odlučila je da sa svojim pratiocima podeli neke detalje iz muzičke karijere o kojima do sada nije pričala:

Pročitajte još:  Seksi kombinacije, moćan glas: Neviđeni spektakl Jelene Karleuše u 60 minuta (Foto+Video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let Girls and Boys be what They want💛💚❤💜💙💗

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

"Ove godine punim 40 godina. 20 godina muzika je moj zivotni izbor... za toliko znate... muzika je postala moj zivot mnogo ranije... imala sam 5 ,6 godina kada sam prvi put stala na binu na te daske koje mi i sada zivot znače. Nisam uvek kroz muziku bila iskrena. Nekada sam htela da se napravim boljom nego što jesam da bih vam se svidela. Uvek kada sam htela da se dodvorim, podmetnem, priklonim, osetili ste. Posle dugogodišnjeg kopanja po duši, greškama, padovima, izgubljenim ratovima i bitkama rešila sam da se ne nadam boljoj prošlosti i da budem ono što jesam i u životu i u muzici. Bez kompromisa. 31.maja u nedelju otpevaću vam svoje najlepše pesme na način koji najviše volim... Greške, oštećenja, puno ljubavi...pripremite se i šaljite utiske❤", napisala je pevačica u opisu videa koji je postavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ove godine punim 40 godina.20 godina muzika je moj zivotni izbor ...za toliko znate...muzika je postala moj zivot mnogo ranije...imala sam 5 ,6 godina kada sam prvi put stala na binu na te daske koje mi i sada zivot znace.Nisam uvek kroz muziku bila iskrena.Nekada sam htela da se napravim boljom nego sto jesam da bih vam se svidela.Uvek kada sam htela da se dodvorim ,podmetnem ,priklonim, osetili ste.Posle dugogodisnjeg kopanja po dusi, ,greskama,padovima ,izgubljenim ratovima i bitkama resila sam da se ne nadam boljoj proslosti i da budem ono sto jesam i u zivotu i u muzici.Bez kompromisa. 31.maja u nedelju otpevacu vam svoje najlepse pesme na nacin koji najvise volim...Greske,ostecenja,puno ljubavi...pripremite se i saljite utiske❤Koncert mozete pratiti na besplatnoj aplikaciji @youboxmusic https://youbox.rs/download 31.05. 21 h

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.