Detalj otkriva preljubnika: Otvorite njegov orman i potražite OVU stvar

13. 06. 2021. 000000 11:00

Foto: Depozitfoto

Da biste otkrili partnerovo neverstvo, ne morate krišom da čitate poruke u njegovom mobilnom telefonu ili da ga špijunirate na društvenim mrežama. Dovoljno je da se pažljivo zagledate u njegovu odeću.

Pročitajte još: Muški klimaks počinje pre 40. godine, a najviše žele jednu stvar

Stručnjaci sa Univerziteta Mičigen otkrili su da su muškarci koji nose garderobu sa velikim logom brenda skloniji preljubi. Takve osobe više ulažu u zavođenje, ali ih manje privlače žene koje žele ozbiljne veze i manje su zainteresovani za potencijalno roditeljstvo.

Ako nosi veliki logo na garderobi - ništa od braka i stabilne veze!

Dame koje su učestvovale u studiji nisu bile iznenađene ovakvim rezultatima, rekao je vođa istraživačkog tima psiholog Danijel Kruger. Ali da bi rezultati istraživanja definitivno bili potvrđeni, potrebne su mnogo veće studije, upozorio je ovaj stručnjak.

Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA krenula na plažu u provokativnoj kombinaciji: Sve pršti od NEON boje, fanovi u transu! (VIDEO)

Cilj studije bio je i da se utvrdi da li su muškarci koji nose napadniju odeću privlačniji ženama ili im se više dopadaju oni bogati koju mogu da im pruže finansijsku sigurnost.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU