OČARALA sve prisutne na dodeli nagrada! Glumica TANJA BOŠKOVIĆ pokazala šta je stil i elegancija u SEDMOJ DECENIJI (FOTO)

Kristina Malešević

16. 06. 2021. 000000 20:40

Popularna srpska glumica Tanja Bošković u javnosti je izgradila imidž dame od stila, uvek savršeno odevena, sa najlepšim manirima i pre svega prirodne vanvremenske lepote. Sinoć, na dodeli nagrada u jednom prestoničkom hotelu pojavila se u očaravajućem izdanju i još jednom dokazala da joj nema ravne u stilu.


Foto: Ataimages

Tanja Bošković

Tanja Bošković, slavna srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica koja je svoju prvu glavnu ulogu ostvarila davne 1974. godine u filmu "Košava". Iste godine snima i seriju Divlje jagode, u kojoj se približila publici na poseban način. Uvek je na poseban način davala sebe i u ulozi koju je tumačila otkidala komadić svoje individualnosti.

Pročitajte još: BRANKA KATIĆ otkrila recept za širok osmeh: Ovo je najvažnija stvar!


Foto: Ataimages

Pročitajte još: KRALJICA ELIZABETA upoznala bebu LILIBET na neobičan način

Na jednoj dodeli priznanja u Beogradu, glumica Tanja Bošković pojavila se u elegantnoj dugoj haljini sa svetlucavim šljokicama i dubokim šlicem. Uz haljinu glumica Tanja Bošković ponela je crne salonke i elegantnu pismo tašnicu. Nosila je umerenu šminku i ponela raspeletenu zanosnu kosu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU