Zavoleli smo je u seriji "LJUBAV, NAVIKA, PANIKA", a potom je otišla u Ameriku"! Evo kako danas izgleda MARIJA KARAN (FOTO)

Kristina Malešević

27. 06. 2021. 000000 12:55

Foto: InstagramScreenShot/marakaran

Posle višegodišnje izolacije od javnog života, popularna glumica Marija Karan ponovo je u Beogradu gde sada živi sa svojim sinom, koji je dobila u braku sa Džoelom Lubinom, sa kojim je nedavno stavila tačku na brak.

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Glumica Marija Karan po svemu sudeći, aktivno će se vratiti u glumačke vode srpske kinematografije obzirom da je i juče viđena na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen program 58. Oktobarskog salona - Beogradskog bijenala u Muzeju grada Beograda.


Foto: Ataimages

Glumica Marija Karan

Glumica Marija Karan karijeru je počela da gradi 2001. godine. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a popularnost je stekla 2004. godine, ulogom Marije Stanimirović u filmu Jesen stiže, Dunjo moja. Nastavila je s ulogama u popularnim filmovima Kad porastem biću Kengur i Sedam i po, kao i serijama LJubav, navika, panika.

Pročitajte još: Miloš Biković na teškim mukama: Pogledajte ko mu zadaje ozbiljne probleme (VIDEO)

Već 2007. godine je glumila u jednom od najuspešnijih srpskih filmova te godine, Četvrti čovek. Pored glume, velika strast su joj odbojka, stoni tenis i fitnes-biciklizam.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU