Oglas
· · Komentari: 0
OSKAR

Glumac i režiserka ušli u istoriju: Šta je obeležilo sinoćnu dodelu Oskara

Sinoć je održana 93. po redu dodela Oskara u Los Anđelesu.

1619433566_pjimage-8-.jpg
Oglas

Uobičajen način dodele nije se mnogo promenio zbog korona virusa, smanjen je broj zvanica i razmaknuti su stolovi za kojima su sedeli. A zanimljivo je to, kako strani mediji prenose, da je preporuka pozvanima bila da izbegnu kežual stajlinge kao što je to bio slučaj na dodeli Zlatnog globusa. Holivudske zvezde toga su se striktno držale, pa su i njihove toalete blistale.

Dodela je trajala tri sata, kada su neki od poznatih definitivno ušli i u istoriju.

Oskar je bio u znaku ostvarenja Kloi Žao  i njenog filma “Nomadland“, koji je poneo nragradu Oskar za njabolji film. Režiserka Kloio je za ovaj film i pre Oskrara dobila veliki broj nagrada i pozitivnih ocena od strane kritičara. Kloi Žao odlazi kući sa dve velike nagrade, pa je pored nagrade za najbolji film dobila i onu za najboljeg reditelja, tako ulazi u istoriju kao šesta po redu žena koja je dobila nagradu za režiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Najboljim glumcem proglašen je Antoni Hopkins za film "The Father", što ga čini najstarijim dobitnikom ove filmske nagrade. Ovo je drugi Oskar britanskom glumcu posle skoro 30 godina kada je 1992. godine nagrađen za ulogu Hanibala Lektora u filmu "Kad jaganjci utihnu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUX Nijmegen (@luxnijmegen)

Najboljom glumicom proglašena je Fransis Mekdormand koja tumači ulogu u pobedničkom filmu "Nomadland".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas