Nećete verovati koliko godina je napunila Nikol Šercinger: Slavila je za sve pare u leopard bikiniju! (FOTO)

Jovana Pejinovic

02. 07. 2021. 000000 13:30

FOTO: Printskrin/ Instagram/ nicolescherzinger

Nikole Šercinger pokazala je seksi telo odeveno u bikini dok je upijala sunce na luksuznom putovanju po jezeru Komo.

Džetseterka slavila je 43. rođendan sa svojim dečkom Tomom Evansom na popularnom italijanskom mestu i rado je podelila mnoštvo fotografija kako bi obradovala svojih 4,9 miliona sledbenika.

Pročitajte još: Neda UKRADEN zaustavila saobraćaj u sred Beograda zbog BELE KOČIJE! Evo šta se dogodilo (FOTO)

Prigrlila je životinjski instinkt u bikiniju sa leopard printom sa velikim sunčanim naočarima i pustila svoju zanosnu kosu da leprša na povetarcu.

 

Prekidajući tišinu na društvenim mrežama, obratila se na Instagramu da se zahvali pratiocima: "Tako sam zahvalna na svim vašim porukama."

Znam da je prošlo nekoliko dana, ali žongliram, neverovatna je čast što sam cele nedelje pevala za #Kartijer i takođe sam pokušavala da jednostavno živim u trenutku ovog čarobnog mesta. '

Dodala je: 'Napokon, evo moje prve zvanične objave i to povodom mog rođendana! Hvala ti Bože, ja sam blagoslovena. Sve vas toliko volim. '

Slatki par je tokom putovanja išao u obilaske i na večere, a čaroban ambijent ulepšan je luksuznim večerama pored vode.

Pročitajte još: Otkriven spomenik: Statue troje dece oko Dajane KRIJU veliku SIMBOLIKU! Pet baštovana 1.000 sati sadilo njeno OMILJENO CVEĆE (FOTO/VIDEO)

A kako je slavljenica izgledala na rođendanskom slavlju u šljokičavoj haljini uz tortu dekorisanu cvetovima, pogledajte na fotografijama ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU