Oglas
· · Komentari: 0
fit forma

"Molim te, ako nije problem, pokaži mi svoje seksi noge i prste izbliza": Marijana Mateus zaludela muškarce novom fotografijom! (FOTO)

Marijana je i ovog puta rasplamsala mušku maštu svojom objavom na Instagramu.

1624720621_Screenshot-2021-06-26-171336.png
Foto: Printskrin/ marijanamateus
Oglas

Marijana Mateus, sa svojih 49 godina, važi za jednu od najzgodnijih cica na našoj javnoj sceni i zato ne čudi što svaka njena nova slika izazove oduševljenje na društvenim mrežama.

Letnja haljinica

Besprekoran stil!

Ovaj put, Marijana je fanove počastila fotografijom u veseloj letnjoj haljinici i ponovo pokazala svoje fit noge.

Haljina je zanimljivog printa, sa pastelnim bojama, apstraktnih šara.

Pročitajte još: Da li PREPOZNAJETE glumicu sa fotografije? Krasio ju je nenadmašivi šarm, ali je njen život IMAO TRAGIČAN KRAJ (FOTO)

Fotografijom je poželela svojim pratiocima dobro jutro iz Londona i u opisu dodala na engleskom: 

"Naše misli kreiraju našu realnost".

Pratioci nisu mogli da sakriju oduševljenje u komentarima.

"Prelepa", "izgledaš lepše nego ikad", "prelepa i šik", "uvek originalna, sve lepša i lepša", "boginjo", samo su neki od komentara.

Pročitajte još: HARALA je estradom i bila NAJLEPŠA: Ugojila se, završila i u ZATVORU, pa nestala! Kako sada izgleda Danijela Vranić (FOTO)

Muškarci u transu

Međutim, Marijana je ovom fotografijom uspela da privuče i mušku pažnju, koji je po svoj prilici obožavaju, a neki od njih imaju fetiš prema njenim savršenim nogama.

Tako je jedan korisnik napisao: "LJubim te nogice medene", a drugi dodao "Mari, molim te, ako nije problem, pokaži mi svoje seksi noge i prste izbliza".

I ovo nisu jedini komentari tog tipa. Izgleda da je Marijana kraljica i u muškom svetu!

Još Marijaninih fotografija možete pogledati ispod.

 

 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas