Tri FENG ŠUJI pravila za uređenje terase koja će širiti POZITIVNU ENERGIJU

Kristina Malešević

10. 07. 2021. 000000 21:30

Foto: Depositphotos

Vaša terasa je vaš raj, bez obzira da li je izuzetno mala ili imate prostrane terase sa mnogo prostora. Ovaj prostor čini vaš raj za odmor i opuštanje, komad dnevnog mira pa je njegovo uređenje i energija koju privlači od ključne važnosti.

Pročitajte još: Jelo za vrućinu: Vitaminski pirinač daje snagu, a priprema se brzo (RECEPT)

Donosimo vam tri jednostavna pravila za uređenje terase, koja će prizvati pozitivne vibracije u vaš dom i vaše životno okruženje.

Pravila za uređenje terase

Biljke simbolišu rast i razvoj, ali predstavljaju i dobru zvučnu barijeru od buke s ulice. Takođe, mogu da zaklone kutak na terasi od nepoželjnih pogleda. Prilikom izbora cveća za terasu feng šui kaže da pazite da nema trnje i iglice i da mu lišće bude zaobljeno. Izbegavajte kaktus i biljke oštrih listova koji izgledaju poput sablje, kakva je palma.

Pročitajte još: Komarci MRZE ovaj miris i beže od njega, a pravi se lako

Svaki dan na najmanje 20 minuta otvorite prozor ili vrata od terase, bez obzira na vremenske prilike, da bi sveža energija ispunila prostor.

Staru policu ili nameštaj na terasi obnovite novim premazom boje i postavite biljke i ukrase. U žardinjere posadite biljke niskog rasta i začinsko bilje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU