Bicikl PRINCEZE DAJANE na aukciji! Evo koju neverovatnu cenu bi mogao dostići...

Kristina Malešević

15. 07. 2021. 000000 21:30

Foto: InstagramScreenShot/todifordaily

Legendarni crveni bicikl iz detinjstva princeze Dijane, kojim se vozila na svom porodičnom imanju tokom 1970-ih godina, ponuđen ja na aukciji. Crveni bicikl "Tracker" je kopija čuvenog Raleigh Chopper,  jedne od najpopularnijih igračaka tog perioda.

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Jednom su ga Lord i Lejdi Spenser dali na aukciju, a kupila ga je porodična kućepaziteljka princeze od Velsa, Medi Pendri. Uz bicikl na aukciji dolazi i božićna čestitka iz 1994. godine koju je Dajana poslala avojoj kućepaziteljki, koja je u imanju služila gotovo 30 godina.



Foto: East Bristol Auctions

Pročitajte još: Sve što treba da znate o vantelesnoj oplodnji: Proces, nuspojave i cena! (VIDEO)

Bicikl je najpre prodat na drugoj aukciji pre mnogo godina, a zatim izložen u muzeju. Sadašnji vlasnici se nadaju da će joj pronaći novi dom sa kraljevskim entuzijazmom. 


Foto: East Bristol Auctions

Vrtoglava cena bicikla princeze Dajane

Bicikl na sledećoj aukciji ponudiće britanska aukcijska kuća East Bristol Auctions, a očekuje se da će donati zaradu između dvadeset i trideset hiljada funti. Specijalista za igračke Lusi Mekart za britanske medije istakla je da je to zaista važan komad.

Pročitajte još: MED OD MASLAČKA: Pročišćava krv i pomaže u lečenju jetre! (RECEPT/VIDEO)

- Dajana je bila narodna princeza, i ovo je prilika da se poseduje lični deo ove istorije. Ovo je daleko od toga da je to samo mali dečiji bicikl - objasnila je Lusi Meakart za Miror.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU