Rođendanska slika princa Džordža oborila Instagram: Za samo nekoliko sati prikupila skoro MILION LAJKOVA! (FOTO)

Jelena Blažić

22. 07. 2021. 000000 10:00

Foto: Youtube printscreen/ Sky News

Princ Džordž, danas proslavlja svoj osmi rođendan, a fotografija koja je objavljena na zvaničnom Instagram nalogu potpuno je oborila popularnu društvenu mrežu.

Pročitajte još: Zašto KRALJICA ELIZABETA nikada nije išla u školu?

Na fotografiji Džordž nosi plavu majicu sa narandžastim prugama i tamno plave bermude. Ono što je sve očaralo ovom fotografijom je njegov široki osmeh, pa su mnogi komentarisali, da veoma liči na svog tatu Vilijama. Fotografiju je napravila mama Kejt, koja se bavi amaterskom fotografijom i redovno slika svoju djecu kako bi obeležila njihove posebne trenutke.

Džordž bio na meti gnusnih komentara nakon Evropskog prvenstva

Zbog ružnih komentara kojima je mali princ bio izložen nakon Evropskog prvenstva u fudbalu, Kejt i Vilijam su razmišljali da ove godine preskoče tradiciju i ne objave sliku princa Džordža za njegov rođendan.

Pročitajte još: Kraljica Leticija pokazala kako se nosi crveno: U omiljenoj dužini haljine pojavila se na događaju i privukla svu pažnju (FOTO)

Princu Džordžu saopšteno da će biti kralj

Kraljevski stručnjak Robert Lesej nedavno je otkrio da je Džordžu rečeno da će jednog dana biti kralj.

- Negde oko Džordžovog sedmog rođendana, roditelji su mu detaljnije objasnili šta će život malog princa u budućoj kraljevskoj službi i dužnosti da uključuje - rekao je Lesej za Daily mail.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU