Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Princ Džordž puni 8 godina! Očekuje ga poklon koji nervira Kejt Midlton!

Sledeće nedelje princ Džordž puni 8 godina!

1626769351_TheRozalFamilyChanel.PNG
Foto: Youtube/ screenshot The Royal Family Channel
Oglas

Sledeće nedelje princ Džordž slavi 8. rođendan i Bekingemska palata je na mukama! Kraljevski kuvari već pripremaju meni za dečiji rođendan.

Pročitajte još: Popularnost sve niža: Megan Markl sprema prvu sliku Lilibet Dijane i krštenje sa kraljicom

Šta je na meniju za prinčev rođendan?

Na rođendanskom meniju će se naći sendviči sa kobasicama i jajima, žele i sladoled. Međutim, pored đakonija koje vole klinci, princa Džordža najviše zanimaju pokloni koje očekuje da dobije. Naime, tradicionalno za 8. rođendan dečaci u Bekingemskoj palati dobijaju posebne poklone kojih se princ Vilijam užasava.

Ovaj poklon je inspirisan princezom Dijanom i praktikuje se svake godine za rođendan. Džulija Semjuel (60) je bila najbolja prijateljica princeze Dijane, Džordžove bake. Ova dama svake godine donese tovar poklona sa kojima princ Vilijam ne zna šta da radi.

Trolovi i portret princa?
Svi očekuju da za rođendan princa Džordža javnost dobije njegov novi portret. Međutim, kraljevski biograf Anđela Levin misli da ga sada neće biti, jer je kraljevsku porodicu napala serija trolova.

Pročitajte još: Kejt Midlton na Vimbldonu nosila cipele od 4,500 dinara, a svi pričaju i o ROZE haljini! (FOTO)

Pokloni se sklapaju danima

Princ Vilijam se redovno nervira, jer je reč o poklonima koji proizvode buku i teško se montiraju. On se ljuti na Džuliju, ali ona neće da prestane.

- Kupujem brdo poklona Džordžu kao što bi Dijana radila. Deca uživaju sa bučnim i svetlećim poklonima. Znam da Vilijam provodi dane montirajući poklone, ali deca uživaju - objašnjava Džulija.

- Ovi pokloni izazivaju salve osmeha i Džordž mnogo uživa u tome - ističe Džulija.

Pročitajte još: Budžet princeza: Kejt Midlton ponovo izgleda kraljevski u haljini od 5.000 dinara! (FOTO)

Džulija je ovo ispričala u emisiji "Elizabeth Day's podcast How To Fail"

Pročitajte još: Ističe NAJBOLJE na ženi: Detalj bez kojeg ne smete završiti leto (FOTO)

Kejt Midlton i princ Vilijam strogo vaspitaju decu, na tradicionalan način.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas