Dženifer Lopez podelila petominutnu JUTARNJU RUTINU: Ovako počinje dan (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

24. 07. 2021. 000000 09:00

Foto: Deposit

Dženifer Lopez nekoliko puta je pričala o tome da je deo njene linije proizvoda maslinovo ulje kome je izuzetno priklonjena.

Glumica i pevačica u velikoj meri oslanja se na proizvode iz linije koju je lansirana u januaru 2021.

Pročitajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

Kako Dženifer Lopez počinje dan?

Prvo temeljito očisti pore pomoću gela za čišćenje, tako skida svu kreme prljavštinu, ulje i višak šminke. Ističe da je jutarnje čišćenje je veoma važno kako bi lice bilo "spremno" za dan. Potom gel ispere mlakom vodom pre nego što lice potapša belim peškirom.

Sledeći korak u rutini Dženifer Lopez je serum koji nanosi po celom licu. Potom je na redu krema za područje ispod očiju, a onda je jedan veoma važan korak, krema za sunčanje.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 - To je verovatno jedna od stvari koje sam nanosila od vrlo, vrlo mladog doba i pomogla mi je da sačuvam kožu sada - kaže ona otvarajući bočicu sa SPF 30.

Pročitajte još: Kraljica Leticija pokazala kako se nosi crveno: U omiljenoj dužini haljine pojavila se na događaju i privukla svu pažnju (FOTO)

NJeni proizvodi sadrže 12 osnovnih vitamina i minerala, uključujući vitamin E, ekstrakt maslinovog ulja i mangan za koji se kaže da je mineral povezan sa proizvodnjom kolagena.

Lopez takođe zadržava i mladalački izgled ostajući aktivna i uzdržavajući se od alkohola i kafe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU