Jelena Tinska podržava Kristinu Kovač: "Nemam botoks filere, puževe na usnama, dabrove na obrvama!" (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

26. 07. 2021. 000000 10:30

FOTO: Printskrin/ Instagram/ jelena.tinska

Kantautorka je napravila pravu revoluciju na društvenim mrežama i domaćim portalima sa zalaganjem za osnaživanje prirodne ženske lepote i samopouzdanja, koje nam je svima bilo preko potrebno.

Pročitajte još: Kristina Kovač odgovorila svima koji je ismevaju zbog PRIRODNOG IZGLEDA: Objasnila je kako stvari stoje u snažnoj poruci! (FOTO)

Hešteg #prirodnažena je zaživeo i mnoge domaće ličnosti su podržale akciju.

Jelena Tinska podržala akciju

Poslednja u nizu je glumica i balerina Jelena Tinska koja je krajem aprila napunila 68 godina, koja je iznela oštru kritiku na račun sveprisutnog trenda veštačkog izgleda.

Uz svoju fotografiju, u krupnom planu, bez skrivanja, napisala je: 

Podržavam Kristinu Kovač #prirodnažena #kristinakovač. Napunjene kokoške sa vestačkim jagodicama, sa puzevima na usnama, sa dabrovina na obrvama, sa balonima u grudima, sa jastucima u bulji, danas su in...ali ja sam protiv toga...podržavam Kiki.

Fanovi su je oduševljeno podržali: "Doći će vreme kad će prirodno biti opet inn. Bravo", "kraljica", "prezgodna", svaka čast Jelena" samo su neki od komentara.

U gomili poruka podrške, izdvojio se i jedan zlonameran komentar: "Dobro je što nemate šminku na ovoj slici."

Jelena je pojasnila suštinu fotografije u odgovoru na komentar: "nemam botoks filere, puževe na usnama, dabrove na obrvama.

Kratko i jasno!

Jelena nikada nije krila svoj prirodan izgled, pa tako na njenom Instagram profilu možete naći veliki broj fotografija u opusštenom izdanju, bez trunke šminke.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska)

 Pročitajte još: Maju Volk svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU