Oglas
· · Komentari: 0
SESTRE BEKVALAC

NATAŠA BEKVALAC sa sestrama uživa na piću bez trunke šminke: Da li bi OVAJ nezgodan komentar mogao da napravi svađu? (FOTO)

Sestre Bekvalac važe za jedne od najlepših sestara u Srbiji, a sada su podelile zajedničku sliku.

1623241689_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ bekvalceva
Oglas

Dragana Bekvalac, najstarija u ovom triju, okačila je zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu i poručila da sestre uživaju u svom ritualu.

Nataša i Kristina su se pojavile u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke, dok se Dragana opredelila za diskretnu šminku. 

Sestre Bekvalac na piću

One su zajedno izašle na piće u kafić i tom prilikom napravile selfi.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović pored ARKANA: "Nema ona ništa Cecino, ista je otac" - Zbog OVE slike bukti rat na Instagramu! (FOTO)

Ne zna se koja bolje izgleda, a komentari to potvrđuju: Moć trojke; najubavije sestre; koliko lepote na jednom mestu...

U komentarima se dogodio i mali nesporazum, naime, jedan od pratilaca je pomislio da je na slici Nataša sa sestrom i majkom, pa su tako napisali: Lepotice, najveća radost majke sa svojom decom.

Da li je to pomislila za Draganu, Natašu ili Kristinu ne znamo, ali smo sigurni da su se nasmejale na ovakav komentar. Retko ko voli da ga zamene sa majkom, ali pošto devojke nisu reagovale na komentar, pretpostavljamo da ih nije preterano dotaklo to što su jednu od njih uporedili sa majkom.

Poznate novosadske plavuše izgledaju odlično, kao i uvek, a posebno su nas oduševile fotografijom koja veliča sestrinsku ljubav.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas