Bekamu deca napravila problem na porodičnom letovanju: Reagovala i policija

Aleksandra Kolarevic

26. 07. 2021. 000000 19:00

Foto: Printskrin/Jutjub/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Kruz i Harper, deca legendarnog fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije Bekam, napravili su problem tokom porodičnog odmora u Italiji.

Naime, deca su vozila džet ski oko jahte na kojoj je porodica Bekam krstarila, što je u Italiji strogo kontrolisano zakonom, a posebno se vodi računa o starosnom dobu.

Ukoliko želite da vozite džet ski u Italiji, morate da imate dozvolu, a možete je dobiti tek s 18 godina.

S obzirom da Kruz ima tek šesnaest godina, a Harper deset, policija je morala da reaguje.

Na fotografijama koje je objavio britanski "The Sun", vidi se reagovanje lučke policije koja je sa službenim plovilom došla do luksuzne jahte na kojoj je porodica Bekam krstarila po Amalfi obali u Italiji.

Pročitajte još: Bež je nova žuta: Viktorija Bekam u letnjoj haljini najmodernijeg kroja sezone (FOTO)

Razgovor se odužio i potrajao oko 45 minuta, verovatno i zbog problema u komunikaciji zbog nepoznavanja jezika, a zanimljivo je kako su policijski službenici zamolili slavnog fudbalera da se fotografišu s njim.

U trenutku kada je policija došla na brod, Bekam se sunčao na gornjoj palubi, ali se odmah spustio kako bi porazgovarao s njima i rešio situaciju.

Prema pričama očevidaca, Harper i Kruz nosili su pojase za spasavanje i vozili blizu jahte, pa mnogima nije jasno zbog čega je policija uopšte dolazila. Nakon dolaska policije, Bekam je pozvao decu koja su odmah stigla na jahtu, što se i može videti na fotografijama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU