DEMANTOVALI SVE: Amal Kluni ipak NIJE TRUDNA! Oglasio se poznati par povodom tvrdnje da će ponovo postati roditelji (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

02. 08. 2021. 000000 15:30

Foto: Printskrin/Jutjub/Harper's Bazaar UK

Iako se u poslednjih par dana pričalo da je Amal Kluni, supruga poznatog holivudskog glumca Džordža Klunija u drugom stanju, predstavnica za medije ovog slavnog para objasnila je da je reč o tračevima i demantovala je glasine.

- Priče koje govore da je Amal Kluni trudna nisu istinite - rekla je kratko PR menadžerka za strane medije.

Pročitajte još: Da li ovo znači POMIRENJE? Kim Kardašijan uradila nešto neočekivano za bivšeg muža: "Zauvek ću biti Kanjev najveći fan" (FOTO)

Glasine o njenoj trudnoći počele su nakon paparazzo fotografija, na kojima je Amal prekrila stomak haljinom "sumnjivog" kroja.

Podsetimo, prošle nedelje je i izvor za američki magazin "OK!" otkrio da se Klunijevi pripremaju za dolazak bebe, i da su navodno lepe vesti saopštili prijateljima na večeri u njihovom omiljenom restoranu "Il Gatto Nero", a pojedini mediji su preneli da par čak očekuje i blizance.

Ipak, ove glasine nisu istinite, tako da Ela i Aleksandar, blizanci koje je Amal donela na svet pre četiri godine, neće za sada dobiti ni brata ni sestru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU