Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

ŠOK: Anđelina Džoli prisiljavala roditelje da joj daju decu na usvajanje?

Novi dokumentarni film otkriće mnoge mračne tajne slavne glumice

1626851553_andjelina.jpg
Foto: Youtube printscreen/HollywoodBuzz
Oglas

Anđelina Džoli, našla se na meti medija, nakon što su je optužili da je roditelje dece iz Kambodže prisilila da joj daju decu na usvojanje.

Pročitajte još: Bila je jedna od najlepših glumica u seriji RUBI, doživela je veliku tragediju, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

U novom dokimentacu autorke Elizabet Džejkobs, saznaće se i da se i da li su roditelji iz Kambodže prevareni tokom usvajanja dece. Saznaće se sve i o neetičkim praksama žene, koja je pomogla slavnoj glumici da usvoji sina Medoksa.

Galindo priznala krivicu

Tvrdi se, sa su siromašne porodice prevarene da prodaju svoju decu i time ih automatski daju na usvajanje, što je Galindo uvek negirala i zbog čega nikada nije bila osuđivana. Kasnije se izjasnila krivom, za optužbe za prevaru sa vizama, strukturiranje valuta i pranje novca. Osuđena je na 18 meseci saveznog zatvora 2004. godine.

Anđelina, naglasila je, da je sve potrebne zakonske procedure prošla i isproveravala, kako bi se uverila da je Medoks siroče, kao i da njegovi roditelji nisu živi.

- Nikada ne bih ukrala majci dete. Mogu da zamislim koliko bi to bilo strašno -  rekla je jednom prilikom Anđelina.

Međutim, novi dokumentarni film ispituje potencijalno neetične prakse usvajanja u Kambodži i da li su Galindo i njeni specijalni regrutari za bebe prevarili druge roditelje.

Rediteljka Elizabet Džejkobs, trebalo bi ove godine da snimi dokumentarac pod nazivom "The Stolen Children" (Ukradena deca) kako bi pokušala da otkrije istinu koja stoji iza Galindovih metoda pronalaska beba za usvajanje.


Elizabeta je približne generacije kao Metoks i takođe je usvojena.  Ona ima za cilj da istraži svoju prošlost kako bi pokušala da pronađe odgovore o mutnom svetu usvajanja, pomažući da pruži bolje razumevanje sopstvenog usvajanja u procesu.

U intervjuu za britanske medije Galindo je naglasila da nije učinila ništa loše uprkos priznanju krivice.

 - Apsolutno ne. Svakog dana se probudim i želim da svoje telo, svoj govor, svoj um, svoje postupke posvetim tome da činim najbolje što mogu da budem dobra. Smatram se šampionom za decu, u kontaktu sam sa velikom decom i rado ću pomoći ako Elizabet ima pitanja i pomoći joj da otkrije sve - rekla je Galindo za britanske medije.

Anđelina Džoli nema razloga za brigu

- Što se tiče Medoksa, još uvek me nije niko kontaktirao, ali oni nemaju razloga da veruju da postoji nešto u loše. Bili su vrlo oprezni, posebno jer se radi o slavnim roditeljima. Mislim da je to dva puta provereno i znam da Anđelina nije bila u zemlji tokom tih istraga, jer je snimala film "Preko granica "u Namibiji.

- Dakle, nije bilo nikakvih prepreka oko usvajanja, niti sam na bilo koji način bila umešana u istragu.

Elizabeta je takođe rekla za britanski Sun  da je glavni razlog za snimanje dokumentarca taj, što je van  sumnje umešana Galindo, i zbog čega je ona data na usvajanje, kada su joj roditelji živi.

- Sećam se da sam se kao dete zanimala za Anđelinu Džoli i raspitivala oko dece koju usvaja. Da nisam saznala ove informacije,  nikada se ne bih osvrtala na svoje dokumente. Nikada ne bih govorila o skandalu koji stoji iza toga - zaključila je 21-godišnja Elizabet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas