Print 30-ih godina se vratio: Nekada izraz moći, a danas ekscentričnosti i žene ga obožavaju (FOTO)

Kristina LJubisavljević

03. 08. 2021. 000000 09:20

Foto: Deposit

Moda 2021. godine donela je mnoge trendove koji su bili zaboravljeni. Sve ih je svela u jedno, isto vredno i popularno. Čini nam se da više nego ranije možemo da biramo i znamo da nećemo pogrešiti ukoliko izaberemo ono što volimo.

Istorija animal printa

Jedan od trendova koji su nam se vratili na oduševljenje mnogih je animal print. U svetu mode pojavljuje se rano, još davnih 1930 -ih. Međutim, pre nego što je postao modni trend, to je bio znak moći. Kraljevi i kraljice su posedovali tepihe sa životinjskim printom kao način da pokažu društveni status.

Pročitajte još: Ovaj model Lubuten štikli važi za NAJBOLNIJE cipele, ali žene ne mogu da prestanu da ih kupuju! (FOTO/VIDEO)

Sredino 20. veka Dior ovaj print uvodi u okrilja visoke mode od kad postaje njegova inspiracija do danas. Menjao se stil animal printa, bio je elegantan, pa urban, deo rock stila, a sada je od svega uzeo deo.

Danas često imamo predrasude. Kako najbolje animal print, a da izgleda lepo?

Važno je da ga pažljivo prilagodite stilu i iznesete. Ublažite ekscentričnst ovog dizajna. Birajte suptilne komade ostatka odeće, nakin svedite na minimalne mere. U suštini, minimalizam je ovde ključ.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU