· · Komentari: 0
obuća

Cipele koje zauzimaju tron obuće: Nekada su bile kućne PAPUČE, a sada glavni trend (FOTO)

Mokasine postaju glavni trend kada je obuća u pitanju.

1627381625_Depositphotos_51103235_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Visoke potpetice čine nas vitkijim i daju više samopouzdanja, pa su često prvi izbor kada želimo da postignemo elegantan izgled. Međutim, ako ste jednom poneli mokasine, videli ste da možete da postignete sličan, a mnogo udobniji izgled.

Istorija mokasina

Prve mokasine u Evropi napravljene su kao kućne papuče za engleskog kralja Džordža VI, a po uzoru na tradicionalnu skandinavsku obuću. Neko vreme se nisu pominjale, da bi 30-ih godina prošlog veka dobile savremenu verziju. Modna kuća Guči ih kasnije uvodi u visoku modu.

Pročitajte još: Bikini sa rukavima i OBRNUT dekolte na kupaćem kostimu! (FOTO)

Mokasine, trend se vratio

Napravljene su da budu udobne, a uz to su i elegantne, pa mogu da budu deo raznih kombinacija. Adekvatna su zamena za sandale i cipele sa potpeticom, pa su "priznate" u svetu mode kao simbol svedenosti i klasike.

Daju odeći sofisticiraniji izgled, a pošto ih ne viđamo tako često sigurno ćete biti i primećeni.

Pročitajte još: Omiljena BAGET torbica Keri Bredšo: Nosi se kao hleb pod rukom i apsolutni je hit! (FOTO)

Dobro se slažu sa midi suknjama zbog kontrasta. Odlično su rešenje i za ženska odela i kancelarijsku modu. 

Novi modeli rade su u različitim bojama i nijansama, pa sigurno možete pronaći svoje mokasine.

Važno je da kada nosite mokasine birate pantalone ili suknje koje su iznad članaka kako ih ne bi pokrile.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.