Isekli ste LUBENICU, a niste pojeli: Ovako ćete da joj sačuvate svežinu

Kristina LJubisavljević

03. 08. 2021. 000000 10:20

Foto: Pixabay

Najbolji način za čuvanje već isečene lubenice je obmotavanje providnom folijom i odlaganje u frižideru. Jednostavno, na tacni odložite komade i obmotajte providom folijom.

Kako čuvati lubenicu?

Tako će par dana će zadržati svežinu, a ovo letnje voće sačuvano na navedeni način bi trebalo pojesti u roku tri dana.

Pročitajte još: Neverovatan trik koji će vas oduševiti: Omekšajte TVRDE BRESKVE uz pomoć OVOG VOĆA

Ako pak, imate više lubenica, možete uh iseći na krupnije komade, odložite u plastičnu posudu i zaledite.

Kada je odledite, preporuka je da se koristi za pravljenje smutija ili pića

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU