Teksas ŠORTS i bela košulja su HIT SEZONE! Kopirajte stil glumice Jelene GAVRILOVIĆ (FOTO)

Kristina Malešević

07. 08. 2021. 000000 21:30

Foto: Ataimages

Popularna glumica Jelena Gavrilović, pored nespornog talanta za glumu može se pohvaliti i istančanim ukusom za modu i modne detalje. Neretko, upravo se Jelena Gavrilović označava kao jedna od najbolje stilizovanih glumica na srpskoj glumačkoj sceni.

Pročitajte još: Jovana Jeremić istakla zanosnu figuru u bikiniju i poslala brutalnu poruku: "Vaša noćna mora se vraća" (FOTO)

I upravo je i glumica Jelena Gavrilović ponela omiljenu letnju kombinaciju koja će obeležiti i ovu sezonu, popularni kratki teksas šorts u kombinaciji sa širokim, laganim ili lanenim beelim košuljicama.

Tokom letovanja na grčkom ostrvu Krit, glumica Jelena Gavrilović ponela je ovu omiljenu letnju odevnu kombinaciju, Ona se opredelila za šorts srednje dubine struka sa iscepanim donjim delovima nogavica. Uz ovaj teksas šorts ona je ponela i oversajz belu košulju od tankog, leprpavog materijala sa velikim prednjim džepovima i dugim rukavima, koju je vezala u donjem delu umesto kopčanja.

Pročitajte još: Evo zbog čega su KOŠULJE HALJINE idealna odeća za leto! (FOTO)

Pročitajte još: Slavna glumica prohodala pet meseci nakon nesreće (VIDEO)

Pored ovakvog šortsa, mi preporučujemo i popularne šortseve sa zavrnutim rubovima i visokog struka uz koje odlično pristaju i kraće košuljice...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU