· · Komentari: 0
SMEŠNO

"Maštala je da ide za Tokio da nabada štapiće": Kolega "isprozivao" Jelisavetu Orašanin na sceni, a njena reakcija je HIT! (VIDEO)

Glumac Vladimir Aleksić tokom predstave "Hotel 88" našalio se na račun svoje koleginice Jelisavete Orašanin

1625661768_jelisaveta.jpg
Foto: Ataimages

Glumci se često na sceni služe improvizacijom, a kako to izgleda, pokazao je i Vladimir Aleksić, koji je na veoma šaljiv način opisao Jelisavetu Orašanin Teodosić, koja sa njim glumi u predstavi.

Pročitajte još: Pamtimo je kao lepu Katu iz filma MUNJE, danas živi u Americi i izgleda OVAKO! (FOTO)

Naime, Vlada se u predstavi osvrnuo na to što se košarkaši Srbije nisu plasirali na Olimpijske igre u Tokiju, pa mu je ovaj detalj poslužio i za deo u predstavi "Hotel 88", kako bi opisao svoju koleginicu koja je udata za Miloša Teodosića, jednog od naših najboljih reprezentativaca.

Vlada "isprozivao" Jelisavetu na sceni

- Znate je sigurno. Mršava, a dibidus joj je karijera. Udala se za košarkaša. Zabavljala se kratko dva, tri meseca i odmah svadba. Otiša je u Los Anđeles. Šetala je kučiće po plaži, pa zatrudnela. Rodila dete, američko državljanstvo. Ode on u Italiju, pa i ona za njim. Sad je maštala da ide za Tokio da nabada štapiće - rekao je glumac u predstavi.

Jelisaveta koja inače tumači lik blogerke Sandre, koja jako želi da se uda, se sve vreme smejala, dok su ove njegove opaske izazvale oduševljenje i ovacije publike.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.