Milica Todorović peva u ODžACIMA, a odzvanja u TOKIJU! Evo uz koju pesmu su vaterpolisti primili ZLATNE MEDALJE (FOTO/VIDEO)

Kristina Malešević

08. 08. 2021. 000000 17:00

Foto: Ataimages

Vaterpolisti Srbije danas su odbranili zlato sa Olimpijskih igara u Riju i u spektakularnom meču sa grčkom ostvarili ubedljivu pobedu za zatnu medalju i u Tokiju. Nakon prve proslave i čestitanja u bazenu, usledila je i dodela odličja. Posle srpske himne Bože pravde u areni je zagrmela i medlodija pesme "Ti moje zlato" koje izvode pevačica Milica Todorović i MS Janko.

Pročitajte još: Mini haljina u ZMIJSKOM dezenu u ŠESTOJ DECENIJI! Pogledajte stajling Snežane DAKIĆ za šetnju Knez Mihailovom ulicom (FOTO)

I dok je Milica Todorović sinoć nastupala u jednoj diskoteci u Odžacima gde je do zore pravila nezaboravnu diskoteku, njena pesma orila se i jutros u Tokiju. MS Janko je odmah podelio radost zlatne medalje, ali i njihovog hita koji je zapalio Tokijo.


Foto: InstagramStoryScreenShot/yankoomusic

Nešto kasnije oglasila se i Milica Todorović uz čestitke i želju da vaterpolistima i uživo otpeva svoj veliki hit.

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

- Ako bude prilike i mogućnosti, rado bih sa svima njima proslavila titulu i zapevala MOJE ZLATO! Bravo momci, vi ste ponos naš - napisala je oduševljena pevačica.

 
 
 
 

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Inače, pesma "Ti moje zlato" jedan je od najvećih hitova i najslušanijih domaćih pesama sa više od 152 miliona pregleda na JutJubu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU