Oglas
· · Komentari: 1
POZNATI

GALA slavlje Anastasije RAŽNATOVIĆ: Slavljenica zablistala! Da li je ovo CECA potpuni modni PROMAŠAJ? (FOTO)

Mlada muzička zvezda proslavila je sinoć rođendan u jednom prestoničkom restoranu

1621977763_Anastasija-R.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Mlada muzička zvezda u usponu, pevačica Anastasija Ražnatovič sinoć je proslavila 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu, kome je priststvovao veliki broj zvanica iz srskog šou biznisa. gala slavlje obežežile su i neobične modne toalete svih zvanica, ali je fokus bio na slavljenici i članovima njene najuže porodice.

Pročitajte još: "Nisam znala kako se vozi autobusom ili prijavljuje u hotel": ĆERKA SINDI KRAFORD i život pod staklenim zvonom (FOTO)

Naime, slavljenica Anastasija Ražnatović zablistala je u žutoj svetlucavoj haljini, koja je na sevi imala na hiljade sitnih plastičnih perlica. Kroj haljine savršeno je istakao njenu figuru, posebno mini dužina sa naboranim materijalom na levom kuku i kraćim plaštom.


Foto: Ataimages

 Uz haljinu je odlično uklopila srebrne svetlucave sandale sa kaiščićima na visoku štiklu.

Odevnu kombinaciju upotpunila je i raspušenom kosom sa krupnim loknama, koji su stajling učinili još elegantnijim i senzualnijim.


Foto: Ataimages

Sa druge strane, njena majka i slavna muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nije se proslavila u izboru svoje haljine. Naime, Ceca je ponela dosta staromodnu mini haljinu sa dugim rukavima na čijim se krajevima nalaze veliki volani. Osim kroja, haljina je nespretno iskrojena sa providinim rukavima i štrasom neobičnog oblika koji haljinu čini staromodnom.

Pročitajte još: TRUDNA Mirka Vasiljević! Glumica i fudbaler Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put!


Foto: Ataimages

Osim toga, haljina je imala neobičan, okrugli izrez na leđima, a u oko su nam upale i minđuše koje nikako nismo mogli da uklopimo sa celim stajlinog. Uostalom, prosudite i sami!

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o seriji PRIJATELJI: Da li znate broj kafa koje su popili glumci? (FOTO)


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas