Seksi SENJORITA ponovo izdominirala! Milica Pavlović proslavila rođendan u svetlucavoj mini haljinici koja je zapalila internet (FOTO)

Kristina Malešević

12. 08. 2021. 000000 18:00

Foto: Ataimages

Popularna pevačica Milica Pavlović proslavila je sinoć svoj 30. rođendan gala proslavom u jednom od elitnih beogradskih restorana, na samom Kalemegdanu na kome je bilo prisutno pola srpske estradne scene.

Pročitajte još: Glumica KEJT HADSON obišla MUZEJ NIKOLE TESLE: Uživa u Beogradu (FOTO)


Foto: Ataimages

Prema navodima medija, za potrebe grandiozne proslave rođendana pevačica Milica Pavlović unajmila je specijalno obezbeđenje kako bi se sačuvala potpuna privatnost njene proslave. Slavljenica je već u popodnevim satima došla u restoran, kako bi na vreme dočekala svoje prve goste, kada je i pozirala pred fotoreporterima.

Pročitajte još: RAZVEZAO JEZIK: "Moja plitkoumna i koristoljubiva sestra će ti UNIŠTITI ŽIVOT!" Brat Megan Markl uputio Hariju UPOZORENJE! (VIDEO)


Foto: Ataimages

Specijalno za proslavu svog jubilarnog rođendana, pevačica Milica Pavlović opredelila se za mini haljinu sa karnerićima u tamno ljubičastoj boji sa sitnim šljokicama. Haljinica nije imala bretele, pa se Milca Pavlović mogla pohvaliti i bujnim dekolteom. Uz haljinicu ponela je i svetlucave sandale sa tri tanka kaiščića, koje su se odlično uklopile uz haljinu...


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU