· · Komentari: 0
ESTRADA

Ana Nikolić PROVOCIRA: Nakon što je obrisala Natašu Bekvalac sa društvenih mreža, pevačica objavila OVU SLIKU i ZBUNILA SVE (FOTO)

Koleginice navodno nisu u dobrim odnosima otkako je Bekvalčeva snimila duet sa Rastom.

1627320208_pjimage.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial/Jutjub/Natasa Bekvalac Official

Otkako je izašao duet Nataše Bekvalac i Stefana Đurića Raste "Iz daleka", krenule su priče o novom rivalstvu i netrepeljivosti na javnoj sceni.

Naime, Ana Nikolić je Bekvalčevu otpratila sa društvene mreže Instagram čim je čula da je u tajnosti snimila ovaj duet sa njenim bivšim mužem.

Pročitajte još: "Sram vas bilo, ne želim da ljige nose moje stvari!": Dizajnerka optužila Natašu Bekvalac i Rastu za plagijat! (FOTO/VIDEO)

Pored toga, u medijima se pojavila priča o navodnoj emotivnoj vezi između Raste i Nataše, a u prilog tome ide i promocija njihovog dueta, koju je Bekvalčeva zakazala na isti dan, kada je i Ana Nikolić pevala na otvaranju jednog kluba u Beton hali, u Beogradu, pisao je "Kurir".

Na pitanja novinara o celoj situaciji, Bekvalčeva je odgovorila sledeće:

- Čekaj, kako misliš "nismo više dobre prijateljice"? A kad smo mi to bile dobre? Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namere koja nije dobra - objasnila je lepa Novosađanka nedavno za "Blic" .

Međutim, Ana Nikolić je sada uradila nešto što se od nje nije očekivalo. Ona je na Instagramu podelila kadar iz spota, u kojem su njen bivši suprug reper Rasta i njena koleginica Nataša Bekvalac prisni.

Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficia

Ne može se sa sigurnošću reći da li je ovom fotografijom Ana Nikolić htela da pruži podršku, ili pak da provocira.

Šta je Rasta rekao o Nataši Bekvalac?

Reper je u jednoj televizijskoj emisiji objasnio kako je došlo do saradnje između njega i Nataše Bekvalac.

- To je stvarno najluđa priča. Nas dvoje smo bili u kontaktu i kao 'ajde da pravimo neku dobru muziku. Nismo konkretno znali šta ćemo, sedeli smo u studiju i slušali neke demoe koje imamo i bukvalno kad smo pustili tu pesmu, oboje smo shvatili da je to pesma za nas - objasnio je Rasta u "Premijeri", i dodao da je Nataša veliki profesionalac.

Saradnja sa Natašom mu je prijala.

- Mislim da mi je to jedan od najjačih dueta. Nataša je car i vredan radnik, ja ne mogu da opišem. Mi smo taj spot snimali 18 sati na plus 40, ja nisam čuo da se i jednom požalila i svaka joj čast na tome - rekao je reper.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.