Ova košulja je NOVI TREND za kraj leta, a nosile su je naše MAME I BAKE Evo kako ju je ukombinovala stilizovana BEOGRAĐANKA (FOTO)

Kristina Malešević

15. 08. 2021. 000000 17:00

Foto: Pixabay

Stari modni komadi odavno se počeli da se vraćaju na svetsku modnu scenu. Ove godine, posle helanki sa uzengijama i širokih kragni, vratio se još jedan modni trend. Reč je o košuljama koje sigurno imate u dnu svojih ormara, a koje ste nasledile od mame ili bake. Ili, ukoliko ih nemate vi, pitajte baku ili mamu da vam je pozajme...

Pročitajte još: Ona je PRAVA Keri Bredšo: SMELE KOMBINACIJE će vas oduševiti, a tek da vidite garderober! (FOTO/VIDEO)

Reč je šarenim košunjama sa uskim okruglim izrezom oko vrata i kragon, koja može biti ili uža i okrugla ili široka, koja se prostire gotovo preko ramena. Kada kažemo šarene bluze, mislimo pre svega na dezene sa sitnim cvetnim motivima koje su krajem prošlog veka gospodarile u modnim magazinima širom sveta.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Ova Beograđanka smelo ju je ukombinovala sa širokim, letnjim pantalonama u bedž nijansi. Ono što je sigurno, ovakve bluze nosiće se tokom druge polovime leta i tokom jeseni, pa je vreme da je konačno nabavite i spremite svoju savršenu odevnu kombinaciju.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU