Oglas
· · Komentari: 0
SUKNJA

Jedina suknja koja će apsolutno uvek biti moderna (FOTO)

Plisirana suknja je preživela i ovu godinu i nosiće se i naredne. Uostalom, ona je večna.

1617973130_plise.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Na suknjama najbolje izgleda, pogotovo onim potpuno dugačkim, jer se sa svakim korakom otvara poput raskošnog cveta.

Pročitajte još: Seka Aleksić ponela frizuru 80-ih: Prolećni trend broj jedan kada je reč o kosi (FOTO)

Foto: Depozit

Međutim, veoma lepo, razdragano i ženstveno deluje kada krasi suknju dužine koja tek prelazi kolena, a još ako se preko njega nalazi til, bezbrojne su vizuelne igrarije koje stvara prilikom svakog pogleda.

Preko plise til - to je prava bajka.

Plise, popularan osamdesetih godina prošlog veka, kao uostalom i sva moda iz tog doba, vratio se na naše ulice sa najrazličitijim dezenima i materijalima. Čak i poliester, koji je prvi put upotrebio japanski dizajner Isaj Mijake, savršeno izgleda kada je plisiran, pružajući mogućnosti za nenametljivo presijavanje boja.

Pročitajte još: Ako imate stomačić ovaj detalj će ga sakriti, a ponovo je SUPER popularan (FOTO)

Ove "prepeglane" uske falte na kožnom materijalu postaju mekane, pa tako mantil koji je u gornjem delu "glat" u donjem više nego dobro "nosi" plise, čineći ga atraktivnijim.

Jednobojne, šarene, cvetne, plise je prelep!

Kod haljina je drugačije, one mogu biti i cele plisirane, pa čak ne smeta ni ako su u cvetnom dezenu, jer ako preko obučete jednobojni sako u nijansi cvetova izbeći ćete mogućnost da ova odevna kombinacija vuče ka kiču.

Pročitajte još: Široke nogavice i roze torba: Kako je Anastasija Ražnatović iskombinovala sve prolećne trendove (FOTO)

Plise je definitivno izbor maštara i kreativaca, umetničkih duša koje pre naginju mekoj nego strogoj formi. Ukoliko ste i vi među njima, onda će vam se sigurno dopasti i duga suknja na vezivanje, koja se nosi preko pantalona poput kecelje, sa pliseom samo na bočnom delu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas